Bedriftskurs

Bedriftskurset er lagt opp til at bedrifter kan få muligheten til å prøve seg i idretten, sammen med en instruktør som gir alle grunnleggende kunnskap, og hjelper de i gang videre. Kurset varer 2 timer, men kan selvfølgelig endres hvis det er ett stort ønske for det. Kurset er også delt opp i 2 deler, over to forskjellige dager.

Del 1 av kurset: Alle får grunnleggende opplæring i idretten, og får informasjon om hvordan opplegget er for bedrifts-liga.

Del 2 av kurset: De som får interesse av idretten, blir med på del 2 som skjer på en annen dag. Her får de enda mer utdyping i idretten, og får all informasjon de kan trenger for å melde inn ett lag i bedrifts-liga.

Dette kurset blir gjort i samarbeid med Lucky Bowl Bergen, så det er også mulighet for å legge opp til at deltagerne får noe mat og drikke.

Prisen er basert på hvor mange deltagere dere er, og om dere ønsker noe ekstra mat eller drikke. Dere får tilsendt en pris en dag eller to etter dere har sendt inn, og hvis tidspunktet passer så blir det automatisk holdt av. Hvis dere da ikke ønsker å ha kurset, gi beskjed til den du fikk forrige mail av, eller send inn ett nytt skjema under med samme informasjonen, så ordner vi det.

Hvis du har noen spørsmål, eller ønsker mat og drikke, skriv det under «Melding»

Du får en mail hvis du får plass på kurset dagen etterpå.