Bowlingkurs

I Bergen Bowlingkrets holder vi diverse kurs for bowling spillere, både for de som ønsker å bli bedre, og for de som ønsker å lære sporten fra begynnelsen av. Sjekk de forskjellige kursene under, og meld deg på det som passer best for deg!

Det er KUN mulig å booke kursene gjennom denne siden, eller med å ta kontakt med instruktøren som du finner nederst på siden. Det er ikke mulig å booke/endre/slette en kurs booking med å ta kontakt med hallen. Kursene blir for øyeblikket kun avholdt på Lucky Bowl Kokstad.

Nybegynnerkurs

Nybegynnerkurset passer til deg som ønsker å lære det grunnleggende om bowling, hvordan du kan få dine første strikes og å få din første serie på over 150 (med litt trening.) Du trenger ikke å ha noe kunnskap om bowling fra før av, du trenger bare å møte opp og så går vi igjennom alt. Hvis du allerede føler du er bedre enn dette, så kan du fortsatt dukke opp på kurset, så får du lære mer av det du trenger for å bli enda bedre.

Dette er ett felles kurs som blir gitt til opp til 8 personer samtidig, men gir deg også mer enn nok tid til å spørre instruktøren underveis. Med ledig tid etter kurset, er det også mulig å få ekstra informasjon fra instruktøren, spør om dette når du kommer!

Kurset er for øyeblikket GRATIS, så book nå før tilbudet forsvinner.

Skolekurs


Dette er en grei mulighet hvis du ønsker å ta med deg klassen og vise de hvordan bowling som idrett fungerer! Dere får en gjennomgang i den grunnleggende delen av bowling, hvordan det er å ha som idrett, og dere får svar på eventuelle spørsmål dere har.

Dette kurset tar 2 timer å gjennomføre, og dere kan bestemme tiden. Finn mer info med å trykke på knappen under!

Pensjonistkurs


Bowling er en grei idrett for alle, inkludert pensjonister! I ukedagene er det grupper som kommer tidlig på dagen, spiller noen serie og spiser vafler og kaffe mens de snakker sammen etterpå.

Ett pensjonistkurs blir gitt fra kl. 11-13 mandag til onsdag. På dette kurset lærer du alt det du kunne trenger for å kunne spille bowling, og det gir deg en mulighet til å hilse på pensjonistgruppene som er i hallen.

Bedriftskurs

Er dere i en bedrift som ønsker en langvarig måte å ha teambuilding på? Dette kurset er delt opp i 2 deler som foregår over 2 forskjellige dager. Første delen får alle en gjennomgang i grunnleggende bowling, og andre delen er for de som ønsker å starte opp med bowling som en idrett eller hobby.

Det er også en Bedriftsliga i bowling, der det er kamper mot andre bedrifter i området annenhver uke. Dette blir arrangert gjennom bedriftsidrett kretsen, men på slutten av dette kurset vil dere få all info dere kan trenge for å melde på et lag.

Bowlingkurs

Har du allerede gjennomført nybegynnerkurset og ønsker å bli enda bedre? Da kan du booke ett privat bowling kurs, der du får all hjelp du kan trenge på 1-2 timer. Dette kurset er anbefalt for en person, men kan strekke det til 3 personer.


Dette kurset er ikke begrenset til noen tider, så bare å booke den tiden som passer deg best!

Instruktør

Instruktøren for alle kursene er 23 år gamle Martin Træen Remen, som har gjennomført Trener1 kurs fra Norges Bowling Forbund, og er trener for Åsane Bowling Klubb og Bergen Bowling Krets. Han er også med i NBF sitt ungdomsutvalg, og sitter også i styret i kretsen.

Ett bra bilde kommer her når noen klarer å ta det, men du kan sjekke ut brukeren hans på Instagram her:

https://www.instagram.com/martinremen/

Det er bare å ta kontakt med han hvis det er noe du lurer på angående kursene, eller om du har noen andre spørsmål om bowling.

Mail: martin991940@hotmail.com
Telefon: 41352995