Nybegynnerkurs

Bergen Bowling Krets kommer til å holde jevnlige kurs for de som ønsker å begynner i idretten. Du får gjennomgang av det grunnleggende, du får lære hva bowling idretten går ut på, og hvordan du kan melde deg inn og utvikle deg selv.

Kurset passer for alle, det har ingenting å si på alderen, hvilken idrettsbakgrunn du har, eller hvor mye du kan fra før av. Så lenge du kan løfte en bowling kule, så hjelper vi deg videre!

Kurset blir holdt av Kretstrener Martin T. Remen på Lucky Bowl Kokstad, fra kl. 16-18 på hverdager. Book deg inn på en dag som passer nederst, og møt opp på tiden så tar vi det derfra. Du trenger ikke å ta med deg noe spesielt.

Kurset er helt gratis for de under 20, og er kun 104kr for de over 20. Dette tilbudet varer helt sikkert ikke evig, så ta det i bruk nå!

Hvis dere er en større gruppe som ønsker en annen tid, ta kontakt med Martin på martin991940@hotmail.com, så kan det avtale videre.

Booking programmet kommer så snart vi har fått gjort klar avtalen med Lucky Bowl Kokstad. Hvis du ønsker å komme i gang allerede nå, send en mail til Martin så kan vi finne en løsning på det.