Championatfinale ferdig!

Sesongen er straks ferdig, og vi fullfører sesongen med Championatfinale, junior samling og utdeling av Junior Stipend.

Championatfinale er en finale som du kan spille hvis du har tjent opp nok championat poeng med å spille turneringer gjennom sesongen. Det er en egen finale for herrer, damer og juniorer.

På Herresiden vant Alexander Larsen, foran Frank Tangen på andre og Thomas Namdal på tredje. I dameklassen vant Camilla Heggland førsteplassen, og Ingrid Stuik på andre. I Juniorklassen vant Oddne Solvang foran Kristoffer Hjartnes på andre.

I tillegg delte vi ut junior stipend til Oddne Solvang Nese på 4000kr. Dette stipendet blir gitt ut til den junior spilleren som har vist mest interesse for idretten, både med å trene mye, og stille på turneringer, mesterskap og kamper.

Etter Juniorfinalen som ble holdt i Kvam, hadde vi en junior samling for alle i kretsen som ønsket å stille. Her ble det gratis bowling, pizza og brus til alle deltagerne, både for å ha en god avslutning på sesongen, i tillegg for at deltagerne kan bli bedre kjent med hverandre.

https://www.bowlingres.no/turneringer/2022/championat_finale/#tab/Resultater

Vi gleder oss til neste sesong!

Championatfinale junior + junior samling for Bergen Bowlingkrets.

Søndag 22. mai kl 12:00 spiller vi steg-finale for juniorene i Kvam, og så har vi en junior samling for alle i kretsen rett etterpå med pizza og brus fram til rundt kl. 15. Det er gratis for alle juniorer!

De som spiller finalen er:

Brynjolf Lid, Kvam BK
Kristoffer Hjartnes, Kvam BK
Oddne Nese, Åsane BK

Martin Remen kommer til å være der som turneringerleder under finalen og trener på samlingen, så her er det bare å stille spørsmål og så finner vi noe å trene på!

Enda ett Norgesmesterskap ferdig

Da var enda ett norgesmesterskap ferdig, denne gangen var det spilt i Hønesfoss, med Ringerike BK som arrangør. Det var ett spennende NM, men lite marginer for å bli med videre, men ut av de 6 som var påmeldt fra Bergen Bowlingkrets, var det en som klarte å komme seg helt videre til semi-finalen. Kenneth Hodel-Olsen klarte å komme seg helt til 22. plass ut av de 197 påmeldte i herreklassen, og kom også på en 21. plass i dobbelt klassen sammen med sønnen Preben Hodel-olsen Ørevik.

Det var valgt en krevende oljeprofil for årets NM, med justeringer som måtte gjøres allerede inn i de første rutene etter oppvarmingen, og til slutt så manglet Kenneth bare 108 pinner av de 18 seriene som ble spilt for å komme med videre til finalen.

De andre plasseringene til de fra BBK er:

Preben Hodel-Olsen Ørevik, 85. plass
Gaute Øye Melstveit, 92. plass
Alexander Larsen, 111. plass
Thomas Namdal, 133. plass
Bård Horgen, 146. plass

Vi håper å se enda flere påmeldt til neste års NM!

Trist melding fra Bergen Bowlingkrets

Vår alles kjære Bjørn Størksen gikk bort 4 mai 2022 ❤️

Bjørn betydde veldig mye for ganske mange og han gjorde så mye for Bergen Bowlingkrets og for idretten Bowling i Norge.

Du vil bli sterkt savnet av oss alle. Vår ildsjel ❤️

Familien ønsket veldig gjerne bilder av Bjørn fra tiden hans med bowling og de ønsker å bruke noen av disse i heftene til selve begravelsen – så kan disse sendes til hans nevø Tom-Erik Størksen enten på Messenger eller på mobil 99361526 ❤️

Minneside for Bjørn Størksen https://koba.vareminnesider.no/…/memorial_page_personal…

Dere som ønsker å sende blomster eller krans kan også gjøre dette via minnesiden.

Tid og sted for seremonien:

18-05-2022

Kl 11:30 i Møllendal lille kapell

Med ❤️lig hilsen

Bergen Bowlingkrets

Gratulerer til Torleif Sælen og Oddne Nese på årets KM

Kretsmester Senior Herrer
Torleif Sælen fra Stord BK

https://www.bowlingres.no/turneringer/2022/km_sgldbl_bbk/#tab/Resultater

Finale Kretsmesterskap:

Gull: Torleif Arne Sælen Stord BK
Sølv: Fred Larsson Stord BK
Bronse: Thomas Hodel-Olsen Ørevik Åsane BK


Singel klasse AB:

Gull: Arne Strandenes Stord BK – 1264
Sølv: Torleif Arne Sælen Stord BK – 1256
Bronse: Fred Larsson Stord BK – 1245


Singel Klasse C/D:

Gull: Thomas Hodel-Olsen Ørevik Åsane BK – 1138
Sølv: Per Arild Rasmussen Nygård BK – 1117
Bronse: Preben Hodel-Olsen Ørevik Åsane BK – 1072


Dobbel klasse A/B:

Gull: Fred Larsson og Arne Strandenes Stord BK – 2509
Sølv: Torleif Arne Sælen og Conny Linddahl Stord BK – 2366
Bronse: Kenneth Solli Hansen og Karsten Lorenz Stord BK – 2246


Dobbel Klasse C/D:

Gull: Preben Hodel-Olsen Ørevik og Thomas Hodel-Olsen Ørevik Åsane BK – 2210


Junior:

Gull: Oddne Nese – Åsane BK – 885

Felles Kretstrening, rekruttering, og sosiale medier for klubber i Bergen Bowlingkrets.

Dette er en kopi fra en mail som ble sendt ut fra Martin T. Remen til klubblederne i Bergen Bowlingkrets, og vi ønsker også å få lagt denne ut både her og på sosiale medier så alle kan få se den og hjelpe til.

Felles Kretstrening

Vi starter først med å presentere kretstrening på Lucky Bowl Kokstad hver fredag fra 12-16, med muligheter for å holde på lengre så lenge det er plass i hallen. Jeg kommer til å være der som trener på dette tidspunktet, så her er det bare å stille spørsmål og si ifra hvis du vil øve på noe. Det kommer til å være på spill så mye du vil til 159kr per person (eller på månedskort på 900kr for de som har det) og så holder vi på så lenge det er plass i hallen. Jeg kommer også til å være der gjennom sommerferien og.

Jeg kommer til å legge det inn på aktivitetskalenderen som ligger på framsiden av bergenbowlingkrets.no, og hvis du da trykker innpå datoen du ønsker å være der, så kommer det til å stå om det er mulighet for å holde på lengre. Dette går ut ifra mengde bookinger det er den dagen, og blir oppdatert på onsdagen uken det gjelder. All informasjon står her: https://bergenbowlingkrets.no/kretstrening/

Dette er gjort både for å legge fram til flere felles treningsmuligheter for medlemmene i Bergen Bowlingkrets, og for å gjøre det en smule enklere å skaffe nye spillere med å gi de ett tidspunkt der de kan møte opp og se hvordan idretten er og prøve seg litt. 

Rekruttering

Som noen har fått med seg, har jeg også begynt med gratis kurs for de som ønsker å prøve seg i idretten på https://bergenbowlingkrets.no/bowlingkurs/. Dette gir opp til 8 personer muligheten for å prøve seg i idretten 2 timer gratis sammen med en trener. Det går an å booke gjennom lenken over, eller hvis dere kjenner noen som kunne prøvd seg, så kan de ta kontakt med meg direkte så kan vi finne en tid. Det er bare å dele lenken over til de som du kjenner, eller så kan dere skrive ut og klippe opp noen av lappene jeg har lagt ved denne mailen, og dele ut/legge steder dere tror folk kan plukke de opp. Dette kan være med fritidslokaler, frivilligsentraler, butikker, kjøpesentre eller hvor enn du kommer på. Hvis du også da snakker med noen, så kan du også invitere de opp på kretstreningen så de får ett lite innblikk.

Jeg har tatt kontakt med skoler i nærheten og holder på å planlegge sammen med de for å ha kurs for elevene, jeg legger dette ut på sosiale medier når denne blir gjennomført.

Hvis dere snakker med noen eller får en direkte mail om noen som ønsker å prøve seg i idretten, gjerne videresend dette til meg så kan de også få ett gratis nybegynner kurs alene. 

Jeg tar også imot gammelt bowling utstyr som kan bli gitt ut til nye spillere i kretsen, og har lagt opp til at dere som ønsker kan ta ett kort hjelpetrenerkurs for å hjelpe nye spillere bli i klubbene med å få informasjon om øvelser og diverse andre tips. Dette kan dere lese mer om her: https://bergenbowlingkrets.no/hjelp-bergen-bowlingkrets/

Sosiale medier

En del av synliggjøring av sporten og markedsføringen, skjer på sosiale medier, og vi ønsker da at alle klubbene skal ha i alle fall en profil på sosiale medier. Dere trenger ikke å være så aktiv at det blir en deltidsjobb, men det å legge ut noen bilder av kamper eller resultater er nok for å vise at dere er i live og tar imot spillere. Jeg hjelper gjerne til med å lage det hvis dere ønsker, bare å gi meg en lyd.

Til de klubbene som ikke har sin egen hjemmeside som de bruker aktivt, så ønsker vi at klubbene heller linker opp til sin egen side på Bergenbowlingkrets.no. For eksempel at Åsane BK endrer linken til https://bergenbowlingkrets.no/asane-bowling-klubb/ istedenfor https://klubber.bowling.no/%C3%A5sane_bk/. Grunnen til dette er at når folk går innpå bowling.no og ser etter klubber, så er det bedre at de linker til en side som er aktiv, istedenfor en siden der det siste som ble lagt ut var i 2013. Klubber som allerede har sin egen hjemmeside der de er aktiv, som for eksempel Kvam BK, skal selvfølgelig ha det linket opp der.

Etterhvert som klubbene lager sosiale media brukere, så blir de linket opp på Bergenbowlingkrets.no.

Det er også mulig å hjelpe brukeren til Bergen Bowlingkrets på sosiale medier, med å sende inn bilder og videoer til meg direkte, så legger jeg det ut. Husk å spørre de du tar bilder av om det går fint å legge det ut!!

Hvis det er noen spørsmål rundt dette, så er det bare å ta kontakt. Håper at dere er klar for å gjøre en liten innsats for å øke medlemstall, og for å forbedre idretten i Bergen og omegn.

Mvh

Martin Træen Remen 
martin991940@hotmail.com / (+047) 41352995

Hardangersenior 2022 (50+)

VELKOMEN TIL PÅSKETURNERING I HARDANGER!

INGEN MELLOMSPEL ELLER FINALE!

  • Open for spelarar med gyldig lisens og som er minst 50 år ved puljestart
  • 1 pinne i handicap per år over 50, i tillegg får damer 8 pinner ekstra
  • Oljing mellom kvar pulje

PULJETIDER

  • Me satsar på tre puljer per dag heile påskeveka.

OVERNATTING
Me har ingen spesialavtalar.