KM lag 2022 3-4 desember nå klar for påmelding

Påmeldingen er nå klar for årets KM Lag 2022 3-4 desember for Bergen Bowlingkrets. Skriv Lagnavn og spillere i gjesteboken på Bowlingres.no, og så legger vi det inn fortløpende.

Plakaten kommer snart, men det er samme opplegget som årene før. I år spilles det på Lucky Bowl Kokstad, vi har plass til 10 lag på hver pulje, og lag som har lengst reisevei får førsterett på å spille søndag hvis de ønsker.

Håper at flest mulig stiller opp i år!

https://www.bowlingres.no/turneringer/2022/km_lag_bbk/deltagere

Størksen-Striken er nå åpen for påmelding

Størksen-Striken kommer til å bli en årlig turnering til minne for Bjørn Størksen som gikk bort tidligere i år. Premiene kommer til å bli justert opp og ned etter deltagelse, men alt som blir i overskudd går rett til rekruttering for å opprettholde idretten som Bjørn ga alt for gjennom livet sitt.

https://www.bowlingres.no/turneringer/2022/strksenstriken/deltagere

Invitasjon til Åsane Open 2022

Invitasjon til Hardangersider 2022

Championatfinale ferdig!

Sesongen er straks ferdig, og vi fullfører sesongen med Championatfinale, junior samling og utdeling av Junior Stipend.

Championatfinale er en finale som du kan spille hvis du har tjent opp nok championat poeng med å spille turneringer gjennom sesongen. Det er en egen finale for herrer, damer og juniorer.

På Herresiden vant Alexander Larsen, foran Frank Tangen på andre og Thomas Namdal på tredje. I dameklassen vant Camilla Heggland førsteplassen, og Ingrid Stuik på andre. I Juniorklassen vant Oddne Solvang foran Kristoffer Hjartnes på andre.

I tillegg delte vi ut junior stipend til Oddne Solvang Nese på 4000kr. Dette stipendet blir gitt ut til den junior spilleren som har vist mest interesse for idretten, både med å trene mye, og stille på turneringer, mesterskap og kamper.

Etter Juniorfinalen som ble holdt i Kvam, hadde vi en junior samling for alle i kretsen som ønsket å stille. Her ble det gratis bowling, pizza og brus til alle deltagerne, både for å ha en god avslutning på sesongen, i tillegg for at deltagerne kan bli bedre kjent med hverandre.

https://www.bowlingres.no/turneringer/2022/championat_finale/#tab/Resultater

Vi gleder oss til neste sesong!

Championatfinale junior + junior samling for Bergen Bowlingkrets.

Søndag 22. mai kl 12:00 spiller vi steg-finale for juniorene i Kvam, og så har vi en junior samling for alle i kretsen rett etterpå med pizza og brus fram til rundt kl. 15. Det er gratis for alle juniorer!

De som spiller finalen er:

Brynjolf Lid, Kvam BK
Kristoffer Hjartnes, Kvam BK
Oddne Nese, Åsane BK

Martin Remen kommer til å være der som turneringerleder under finalen og trener på samlingen, så her er det bare å stille spørsmål og så finner vi noe å trene på!

Enda ett Norgesmesterskap ferdig

Da var enda ett norgesmesterskap ferdig, denne gangen var det spilt i Hønesfoss, med Ringerike BK som arrangør. Det var ett spennende NM, men lite marginer for å bli med videre, men ut av de 6 som var påmeldt fra Bergen Bowlingkrets, var det en som klarte å komme seg helt videre til semi-finalen. Kenneth Hodel-Olsen klarte å komme seg helt til 22. plass ut av de 197 påmeldte i herreklassen, og kom også på en 21. plass i dobbelt klassen sammen med sønnen Preben Hodel-olsen Ørevik.

Det var valgt en krevende oljeprofil for årets NM, med justeringer som måtte gjøres allerede inn i de første rutene etter oppvarmingen, og til slutt så manglet Kenneth bare 108 pinner av de 18 seriene som ble spilt for å komme med videre til finalen.

De andre plasseringene til de fra BBK er:

Preben Hodel-Olsen Ørevik, 85. plass
Gaute Øye Melstveit, 92. plass
Alexander Larsen, 111. plass
Thomas Namdal, 133. plass
Bård Horgen, 146. plass

Vi håper å se enda flere påmeldt til neste års NM!