Hjelp Bergen Bowlingkrets

Ønsker du å være mer involvert i bowlingmiljøet i Bergen og omegn? Les her!

Sosiale medier

En viktig del av å bygge opp medlemskapet og interessen på hva som helst, er å holde seg aktiv på sosiale medier. Dette hjelper å nå fram til flere personer, og hjelper på førsteinntrykket for de som søker opp idretten for å melde seg inn. Det er veldig lite arbeid som trengs å legges inn for at det er en suksess, men det hjelper til hvis det er flere som gjør det sammen.

Send inn bilder og videoer til kretsen

Enkleste måten er å sende inn bilder og videoer fra turneringer/mesterskap/treninger/kamper til en person, som så kan legge det ut på de sosiale mediene. For Bergen Bowlingkrets kan det sendes direkte på mail til martin991940@hotmail.com for å bli lagt ut på sosiale medier. Hvis filene er for store, så kan det lastes opp på forhånd til for eksempel dropbox eller google drive, og så dele linken med martin991940@hotmail.com. Dette er da noe som alle kan gjøre, enten om de ser på en kamp eller spiller selv.
NB!! Husk å spør de som blir tatt bilde av, om det går fint at det kanskje brukes på sosiale medier.

Hvis noen av klubbene er interessert i samme opplegget, og for å opprette sine egne brukere på sosiale medier, ta kontakt med Martin.

Hjelpe med markedsføring

En del av markedsføring skjer jo på sosiale medier, men det er også mer som kan gjøres utenfor nettet. Snakk med folk du kjenner om bowling og invitert de opp på ett bowlingkurs, hør om firmaet du jobber i kunne tenkt seg å melde seg inn i bedriftsliga, og se om det går an å henge opp noen lapper på butikker eller fritidslokaler i nærheten. Under er det en PDF fil som kan skries ut og klippes og deles ut og henges opp på diverse lokaler. Det går også an å skrive ut en hel haug og plassere noen bunker her og der som folk kan ta med seg hjem.

Gjennomfør ett trener kurs eller hjelpetrener kurs

Bowlingkretsen trenger fortsatt trenere, og til dags dato har vi kun en aktiv trener. For å kunne dekke behovet som er nå, og hjelpe til når vi får nye spillere, så ønsker vi at flere skal ta trener 1 kurs gjennom NBF. Dette kurset var i noen dager, og det er mest fokus på hvordan du kan trene nye spillere og få de opp til ett snitt på rundt 150. Men for å dekke behovet for nye spillere uten å måtte ta ett langt kurs, så kan dere ta ett kort hjelpekurs sammen med Martin T. Remen.

Dette går da heller over noen timer, og gir instrukser om enkle øvelser og tips til hvordan du kan hjelpe til når nye spillere kommer inn i klubben, og hvordan du kan klare å holde de i klubben lengst mulig. Det er ikke satt noen faste datoer for dette, så hvis du er interessert, så tar du kontakt med Martin så finner dere en tid der dere kan ha dette hjelpetrenerkurset. Kontakt informasjon til Martin er 41352995, eller martin991940@hotmail.com.

Gjenbruk av gammelt utstyr.

Etter hvert som dere har holdt på i idretten en stund, så er det sikkert en del kuler og utstyr som bare blir liggende hjemme og samle støv. Martin tar i mot gamle kuler / sko / bagger og annet bowling utstyr til å bli gitt ut til nye spillere som kommer inn i kretsen. Alt som blir levert inn blir dokumentert og gjort klart til å bli gitt ut, og når nye spillere kommer inn og viser interesse for idretten, så kan de få bruke utstyret helt til de skaffer seg sitt eget utstyr. Dette er for å hjelpe og holde de i idretten, og hjelper de med å få ett nytt perspektiv på idretten. Det er jo noe helt annet å spille med sin «egen» kule enn å spille med en hall-kule.

Alt blir skrevet ned og hvis da noen som har lånt utstyr slutter, så må de levere det tilbake. Hvis noen da til slutt ønsker å kjøpe en kule som er lånt, så får du som har levert inn kulen for lån, pengene for den. Da må dere sammen bestemme dere for en pris.

For mer informasjon rundt dette, ta kontakt med Martin. Hvis du allerede har noe som er klar til å levere inn, legg det fra deg i kulerommet på Lucky Bowl Kokstad, og send bilde og melding med oversikt over hva du ønsker at andre skal få låne.