Lær deg selv

Youtube er ett godt verktøy for å lære seg nye ting, og det samme gjelder for bowling. Men det kan av og til være for mye informasjon å lete seg igjennom, og mye som kanskje ikke er like bra. På denne siden kan du se igjennom det bowlingkretsen mener er god og nyttig informasjon, både for nybegynner og de som har hold på litt lengre.

Videoene er på engelsk, men vi håper i framtiden at vi kan lage like gode videoer på norsk.

Grunnleggende bowling

Videoene under viser det mest grunnleggende i bowling som alle burde kunne. Dette gir deg tips for å begynne, men etter hvert som du får en mer og mer avansert stil, kan det hende at noe av informasjonen du lærer her i starten blir endret på.

De første 4 videoene er filmet en del år siden, men informasjonen er enda like god.

Lets Talk Bowling 1: Bowling Basics

Denne 8 minutter videoen er perfekt for deg som aldri har sett på bowling videoer før, og gir deg en grei innføring i det grunnleggende med en 4 steg bowling stil. Den viser også enkle regler og hvordan du skal riktig hallkule og hvordan du skal stille deg opp

Lets Talk Bowling 2: Bowling for Strikes

Lets Talk Bowling 2 viser hvordan du kan finne linjen du skal spille for å få flest mulige strikes. Det er viktig å huske at dette må øves inn og du må prøve deg fram, du bør ikke forvente å spille en 200 serie helt enda!

Lets Talk Bowling 3: Spare Shooting

Neste videoen i serien viser hvordan du kan kaste spare kast. Dette er ett viktig punkt å få med seg, ettersom du kan spille en god serie med bare å plukke med deg spare kastet. Hvis du kun får 9 på første kastet og plukker med deg siste kjeglen på andre kastet, kan du spille en serie på 190!

Lets Talk Bowling 4: More Spares & Splits

Denne videoen viser enda mer spare slag, og hvordan du kan justere deg deretter. Her kan det være greit å skrive ned på telefonen om hvilken spare slag som fungerer og hva som ikke fungerer, og hva endringer du eventuelt bør gjøre for å få det til.