Sesongavslutning 2019-2020

Det er fortsatt usikkert hva som skjer med avslutning av sesongen 2019/2020.

NM sgl/dbl
Tidspunkt for NM sgl/dbl 2020 og NM Døve/Hørselshemmede 2020 vil fastsettes så fort som mulig, basert på gjennomføring senest i november 2020.
Antall serier som kreves for deltagelse i NM sgl/dbl 2020 settes som et engangstilfelle til 100. Seriene må være spilt innen opprinnelig frist, 31.03, noe som i realiteten betyr serier spilt/registrert pr 12.03.

Landsliga og Veteranliga
Alt seriespill for sesongen 2020/21 avsluttes pr 12. mars. Alle lag som lå på opprykksplass pr 12. mars, uavhengig av antall spilte kamper i den aktuelle avdelingen, vil følgelig bli tilbudt plass i divisjonen over; for landsligaspill 2020/21. Det er tidligere bestemt at ingen lag vil rykke ned etter sesongen 2019/20.

Lokalliga
Sesongen 2019-2020 avsluttes pr 12. mars og vil ikke spilles ferdig.
Dette ble avgjort etter ønske fra et flertall av klubbene.
Kretsen kommer tilbake til hva som skjer angående opprykk og nedrykk etter neste styremøte som er 3. juni.

Championatet
Den siste turneringen i Championatet ble avlyst pga koronasituasjonen og følgelig er gjeldende championatpoengliste endelig.
Championatfilnalen spilles som det står i terminlisten søndag 24. mai kl 1100 på Sandsli. Vi håper det kan gjennomføres og ønsker tilbakemelding fra de som er kvalifisert om de kan spille.

Bowlingtrening er tillatt
NBF har tillatt bowlingtrening og konkurranser under forutsetting at klare retningslinjer for spill holdes.
Bowlinghallen på Sandsli åpner 16. mai og Vannkanten 20.mai. Flere haller følger nok etter snart.

«Korona-vett»-regler for bowling, gjeldende fra 13. mai:

I de tilfeller hvor ansvarlige kommunale myndigheter vil tillate bowlingspill i henhold til smittevern-regler for idretten offentliggjort 7. mai: NIFs fellesidrettslige anbefalinger, og «Smittevernsveileder for idrett» offentliggjort 11. mai: utarbeidet av Helsedirektoratet og Folkehelseinstituttet – vil NBF tillate våre medlemmer å spille bowling; både trening og konkurranser. Alle banepar kan benyttes forutsatt at det er mulig å holde minst 1 meters avstand mellom alle personer, maksimalt 50 personer under konkurranse og 20 personer under trening, til enhver tid. (Personer i samme husstand unntas.) Tilskuere/foresatte regnes inn i maksimaltallene, mens betjening/funksjonærer holdes utenfor. Det er kun tillatt å berøre/benytte sitt eget personlige utstyr/kuler. Bruk av garderober er ikke tillatt, men toaletter skal kunne benyttes. Ved konkurranser skal ansvarlig arrangør til enhver tid ha oversikt over deltagere/hvem som er tilstede. Arrangør/klubb er ansvarlig for at aktiviteter, både trening og konkurranser gjennomføres ansvarlig og i tråd med reglene, inkludert nødvendig opplæring og informasjon før oppstart. Konkurranser skal kun arrangeres lokalt, slik at større mobilitet og blanding av deltagere på tvers av geografiske områder vil unngås. Det forutsettes at alle utøvere ikke har påvist smitte, er symptomfri, ikke er isolert eller er i karantene.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: