Enda ett Norgesmesterskap ferdig

Da var enda ett norgesmesterskap ferdig, denne gangen var det spilt i Hønesfoss, med Ringerike BK som arrangør. Det var ett spennende NM, men lite marginer for å bli med videre, men ut av de 6 som var påmeldt fra Bergen Bowlingkrets, var det en som klarte å komme seg helt videre til semi-finalen. Kenneth Hodel-Olsen klarte å komme seg helt til 22. plass ut av de 197 påmeldte i herreklassen, og kom også på en 21. plass i dobbelt klassen sammen med sønnen Preben Hodel-olsen Ørevik.

Det var valgt en krevende oljeprofil for årets NM, med justeringer som måtte gjøres allerede inn i de første rutene etter oppvarmingen, og til slutt så manglet Kenneth bare 108 pinner av de 18 seriene som ble spilt for å komme med videre til finalen.

De andre plasseringene til de fra BBK er:

Preben Hodel-Olsen Ørevik, 85. plass
Gaute Øye Melstveit, 92. plass
Alexander Larsen, 111. plass
Thomas Namdal, 133. plass
Bård Horgen, 146. plass

Vi håper å se enda flere påmeldt til neste års NM!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: