Felles Kretstrening, rekruttering, og sosiale medier for klubber i Bergen Bowlingkrets.

Dette er en kopi fra en mail som ble sendt ut fra Martin T. Remen til klubblederne i Bergen Bowlingkrets, og vi ønsker også å få lagt denne ut både her og på sosiale medier så alle kan få se den og hjelpe til.

Felles Kretstrening

Vi starter først med å presentere kretstrening på Lucky Bowl Kokstad hver fredag fra 12-16, med muligheter for å holde på lengre så lenge det er plass i hallen. Jeg kommer til å være der som trener på dette tidspunktet, så her er det bare å stille spørsmål og si ifra hvis du vil øve på noe. Det kommer til å være på spill så mye du vil til 159kr per person (eller på månedskort på 900kr for de som har det) og så holder vi på så lenge det er plass i hallen. Jeg kommer også til å være der gjennom sommerferien og.

Jeg kommer til å legge det inn på aktivitetskalenderen som ligger på framsiden av bergenbowlingkrets.no, og hvis du da trykker innpå datoen du ønsker å være der, så kommer det til å stå om det er mulighet for å holde på lengre. Dette går ut ifra mengde bookinger det er den dagen, og blir oppdatert på onsdagen uken det gjelder. All informasjon står her: https://bergenbowlingkrets.no/kretstrening/

Dette er gjort både for å legge fram til flere felles treningsmuligheter for medlemmene i Bergen Bowlingkrets, og for å gjøre det en smule enklere å skaffe nye spillere med å gi de ett tidspunkt der de kan møte opp og se hvordan idretten er og prøve seg litt. 

Rekruttering

Som noen har fått med seg, har jeg også begynt med gratis kurs for de som ønsker å prøve seg i idretten på https://bergenbowlingkrets.no/bowlingkurs/. Dette gir opp til 8 personer muligheten for å prøve seg i idretten 2 timer gratis sammen med en trener. Det går an å booke gjennom lenken over, eller hvis dere kjenner noen som kunne prøvd seg, så kan de ta kontakt med meg direkte så kan vi finne en tid. Det er bare å dele lenken over til de som du kjenner, eller så kan dere skrive ut og klippe opp noen av lappene jeg har lagt ved denne mailen, og dele ut/legge steder dere tror folk kan plukke de opp. Dette kan være med fritidslokaler, frivilligsentraler, butikker, kjøpesentre eller hvor enn du kommer på. Hvis du også da snakker med noen, så kan du også invitere de opp på kretstreningen så de får ett lite innblikk.

Jeg har tatt kontakt med skoler i nærheten og holder på å planlegge sammen med de for å ha kurs for elevene, jeg legger dette ut på sosiale medier når denne blir gjennomført.

Hvis dere snakker med noen eller får en direkte mail om noen som ønsker å prøve seg i idretten, gjerne videresend dette til meg så kan de også få ett gratis nybegynner kurs alene. 

Jeg tar også imot gammelt bowling utstyr som kan bli gitt ut til nye spillere i kretsen, og har lagt opp til at dere som ønsker kan ta ett kort hjelpetrenerkurs for å hjelpe nye spillere bli i klubbene med å få informasjon om øvelser og diverse andre tips. Dette kan dere lese mer om her: https://bergenbowlingkrets.no/hjelp-bergen-bowlingkrets/

Sosiale medier

En del av synliggjøring av sporten og markedsføringen, skjer på sosiale medier, og vi ønsker da at alle klubbene skal ha i alle fall en profil på sosiale medier. Dere trenger ikke å være så aktiv at det blir en deltidsjobb, men det å legge ut noen bilder av kamper eller resultater er nok for å vise at dere er i live og tar imot spillere. Jeg hjelper gjerne til med å lage det hvis dere ønsker, bare å gi meg en lyd.

Til de klubbene som ikke har sin egen hjemmeside som de bruker aktivt, så ønsker vi at klubbene heller linker opp til sin egen side på Bergenbowlingkrets.no. For eksempel at Åsane BK endrer linken til https://bergenbowlingkrets.no/asane-bowling-klubb/ istedenfor https://klubber.bowling.no/%C3%A5sane_bk/. Grunnen til dette er at når folk går innpå bowling.no og ser etter klubber, så er det bedre at de linker til en side som er aktiv, istedenfor en siden der det siste som ble lagt ut var i 2013. Klubber som allerede har sin egen hjemmeside der de er aktiv, som for eksempel Kvam BK, skal selvfølgelig ha det linket opp der.

Etterhvert som klubbene lager sosiale media brukere, så blir de linket opp på Bergenbowlingkrets.no.

Det er også mulig å hjelpe brukeren til Bergen Bowlingkrets på sosiale medier, med å sende inn bilder og videoer til meg direkte, så legger jeg det ut. Husk å spørre de du tar bilder av om det går fint å legge det ut!!

Hvis det er noen spørsmål rundt dette, så er det bare å ta kontakt. Håper at dere er klar for å gjøre en liten innsats for å øke medlemstall, og for å forbedre idretten i Bergen og omegn.

Mvh

Martin Træen Remen 
martin991940@hotmail.com / (+047) 41352995

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: